(Online) afspraken en terugbelverzoeken

Let op: kom ivm Corona niet naar de praktijk, tenzij echt nodig.

Afspraken spreekuur
Voor het maken van een afspraak belt u tussen 8:00-12:00 uur. Per afspraak heeft de dokter 10 minuten tijd voor u. Als u meerdere dingen te bespreken heeft, maakt u dan een dubbele afspraak.

In verband met het Corona virus worden afspraken op de praktijk tot een minimum beperkt. U kunt daarom tijdelijk geen online afspraak maken.
Wel kunt u een afspraak voor een terugbelverzoek inplannen. Maak daarvoor gebruik van het online formulier onder aan deze pagina. 

Visite aanvragen
Probeer zo mogelijk altijd naar de praktijk te komen; hier zijn de onderzoeksmogelijkheden beter.
Als u niet in staat bent om naar de praktijk te komen dan kunt u een visite aanvragen. Dit kan vóór 11:00 uur.

Uitslagen
Voor uitslagen van bijvoorbeeld laboratoriumonderzoek, echo-onderzoek of röntgenfoto's kunt u een paar dagen na het onderzoek  de assistente bellen. De uitslag is besproken met de dokter en de assistente kan u eventuele adviezen doorgeven.
Belt u hiervoor tussen 10:30-12:30 u.

Let op!
Alleen patienten die zijn ingschreven bij Huisartspraktijk Kotey kunnen online een afspraak maken! Wilt u uw afspraak annuleren of verzetten? Doe dit dan minimaal 24 uur van tevoren. 

LET OP:
In verband met Corona kunt u tijdelijk geen onlineafspraken maken om op het spreekuur te komen. Wel kunt u onderstaand formulier gebruiken om een terugbelverzoek te plaatsen. U wordt dan ongeveer op de ingeplande tijd teruggebeld door de huisarts. 

 

Er zijn op dit moment geen beschikbare plaatsen. Neemt u telefonisch contact op met de praktijk.